Wonen.blog nu ook over interieur

Tot dusver heb ik het op wonen.blog over de huizenmarkt, architectuur, nieuwbouwprojecten en hypotheekmarkt, en van alles wat daarmee samenhangt. Daarmee had ik me bewust een beperking opgelegd. Maar het kriebelde wel, want ik heb ook vele jaren journalistieke ervaring op het gebied van interieur. Daarom is besloten dat ik mijn blog uitbreid met ontwikkelingen, visies en nieuwtjes op dat gebied. Momenteel kom ik door mijn frequente werk voor het woontijdschrift Eigen Huis & Interieur allerlei interessante dingen tegen, die ik jullie niet wil onthouden. En ook via mijn netwerk krijg ik veel mail en post. De interieurmarkt is nu eenmaal altijd in beweging. Iedereen staat al te popelen voor de Woonbeurs, die van 25 t/m 30 september in de Amsterdamse RAI wordt gehouden. Wordt vervolgd!

Lees ook:Verbeterde design voor Wonen & Interieur blog live
Lees ook:Colofon
Lees ook:Almere opent kavelwinkel
Lees ook:Voeg toe aan je lees-lijst!
Lees ook:Het beste van 2012 en vooruitblik 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>