‘Goed hout’ in woningen? Alle kleine beetjes helpen

Acht woningcorporaties gaan samen zo'n 30.000 woningen voorzien van FSC-hout. Dat wil zeggen: hout uit verantwoord beheerde bossen.

Tegen de tijd dat ze daarmee klaar zijn is het aantal woningen waarin goed hout is verwerkt opgelopen tot 85.000. Het ziet er dus naar uit dat de corporaties hun streven, 100.000 van dat soort woningen in 2011, gaan halen.
Een druppel op de gloeiende plaat, zullen veel mensen denken. Tuurlijk. Helemaal mee eens. Maar je moet ergens beginnen. En als je maar genoeg van dat soort druppels laat vallen, koelt die plaat vanzelf af.

Lees ook:Bezwaar maken tegen de WOZ? Dat kan, maar of het zin heeft…
Lees ook:Hét vtwonen-huis
Lees ook:Sterretjes veroorzaken brand in Den Haag
Lees ook:Kerst-idee #22: servetjes vouwen
Lees ook:Reddingsboei: Stichting van de Bouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>