Vacature blogger wonen.blog.nl

Na ruim anderhalf jaar met veel plezier geschreven te hebben, gaat Bregje in december 2015 afscheid nemen van wonen.blog.nl. Heb jij een passie voor wonen en interieur en heb je journalistieke ervaring? Dan kan jij de opvolger zijn!

Als hoofdredacteur kies jij de redactionele visie en selecteert het nieuws. Jij bepaalt wat er wel en niet op je pagina te lezen is. Op jouw (thema)blog creëer je een community van mensen die geïnteresseerd zijn in jouw thema. Dagelijks plaats je een aantal berichten.

Blog.nl biedt:

  • Grote vrijheid over de redactionele invulling
  • Een uiterst gebruiksvriendelijk content-management-systeem
  • Veel exposure
  • Opname door nieuwsbronnen als Google News, rss-feeds, etc
  • Ondersteuning bij het bloggen
  • Een enthousiaste club van bloggers

Blog Online houdt zich bezig met de commerciële kant in de vorm van o.a. banners, advertorials, sponsoring. Jij deelt in de opbrengsten. Hoe meer bezoekers je blog trekt, hoe hoger de opbrengsten dus zijn. Omdat je blog deel uitmaakt van een groot netwerk, heb je vanaf het begin al veel bezoekers.

Interesse? Stuur dan een e-mail naar [email protected] o.v.v nieuwe blogger wonen.blog.nl. Geef aan waar je passie voor het onderwerp uit blijkt. Voeg ook je CV toe waaruit blijkt dat je een journalistieke achtergrond hebt of dat je een relevante opleiding volgt. Reageer alleen als je zeker weet genoeg tijd te hebben om dagelijks artikelen te schrijven.

 

 

Lees ook:Vacature blogger wonen.blog.nl
Lees ook:Wonen.blog nu ook over interieur
Lees ook:Colofon
Lees ook:Nieuwe blogger wonen.blog.nl
Lees ook:Verbeterde design voor Wonen & Interieur blog live

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>