Een luxe loungeset voor in de tuin?

3044Ja, waarom niet? Stel je eens voor, buiten net zo lekker zitten als op de bank binnen. “Koud” zeg je? Welnee! Loungemeubelen zijn qua comfort niet te vergelijken met doorsnee tuinmeubelen. Door de vormgeving en de comfortabele kussens zit je echt in het meubel wat maakt dat je zelfs in de winter nog buiten kan zitten. Op een gegeven moment wordt het natuurlijk wel frisser maar dat is eenvoudig op te lossen met een windscherm in de vorm van een haag of een trendy gespannen canvas. Zet je in je aldus gecreëerde tuinkamer er tevens een terraskachel of vuurtafel bij is je comfort helemaal compleet. Het zal misschien even wennen zijn maar door je tuin op die manier te gaan benutten zal je zien dat je sneller kan afschakelen en je ook beter gaat slapen.

De meesten van ons zijn in een leven gerold dat bestaat uit werk, huis, sporten en sociale verplichtingen. Dat betekent dat we ongemerkt veel te weinig buiten komen. Hoe vaak geniet jij nog van de zang van een merel net voordat de zon ondergaat met je favoriete drankje onder handbereik, onderuit gezakt in een comfortabele loungeseat? De zomer komt er weer aan, tijd om je tuinstoelen uit de mottenballen te halen of jezelf te trakteren op een nieuwe set luxe loungemeubelen.

Surf eens rond op tuinmeubelen.nl en kijk eens wat jouw tuin aan mogelijkheden voor loungemeubelen biedt. Heb je veel groen, stenen en hout in je tuin zal je interesse in eerste instantie uitgaan naar natuurlijke materialen als steiger- of teakhout in combinatie met kussens maar vlak ook wicker in natuurlijke uitstraling niet uit. Met het op pitriet en rotan gelijkende gevlochten wicker kan je alle kanten op. De aansluiting op je tuin bepaal je in grote mate met het materiaal van het onderstel of het frame. Laat dit jaar bij de aanschaf van je nieuwe tuinset je fantasie maar gerust de vrije loop want voor de prijs hoef je het niet te laten. Je betaalt namelijk net zo veel voor een paar losse teakhouten tuinmeubelen als voor een complete luxe loungeset van wicker.

Geen reacties // Reageer