Zonwering screens

1656zipscreenEr zijn vele mogelijkheden voor het tegenhouden van de zon. Een van die mogelijkheden is de zonwering screen. Het is een zonnescherm dat voor een raam naar beneden en naar boven geschoven kan worden. Ze zien er hetzelfde uit als een rolluik. Een screen kan handmatig en elektrisch bediend worden. De elektrische variant is het meest bekend en wordt veelal gebruikt. Deze manier is makkelijker en heeft minder kans op kapot gaan.

Geen extra ruimte

Doordat screens zonwering gewoon tegen het raam hangen, heb je geen extra ruimte nodig om ze te plaatsen. Er steken geen onderdelen buiten de gevel. Dit betekent dat het weinig ruimte kost en dat het een optie is in elk huis. Het zorgt ervoor dat je gewoon langs de ramen door kunt lopen. Dit zorgt ook voor een mooi aanzicht van het huis. Ook zijn ze op moeilijke plekken te monteren, hierdoor komen vele opties beschikbaar.

Goede zonwering

De zonwering van een screen is van uitstekende kwaliteit. Doordat ze tegen het raam aan liggen, houden ze alle zonnestralen tegen. Hiervoor is het doek speciaal gemaakt, het reflecteert zonnestralen. Daardoor blijft het heerlijk koel binnen. Nog een voordeel is de screen niet verduisterend is. Binnen blijft het hierdoor wel gewoon licht.

Privacy

De screen heeft als ander voordeel dat het zorgt voor privacy. Jij kunt wel naar buiten kijken, maar andere kunnen niet naar binnen kijken. Dit zorgt ervoor dat jij nog gewoon van buiten kan genieten.

Windvast

Bij de aankoop van een screen kun je ook voor een windvaste optie kiezen. Dit is handig op bijvoorbeeld balkons of bij grote open velden. Deze speciale screens zorgen ervoor dat ze niet klapperen en dat het doek heel blijft bij veel wind.

Kleurmogelijkheden

Je hebt bij een screen ook nog eens keuze uit doeken en kleuren. Elk doek heeft zijn eigen eigenschappen die je kunt aanpassen aan jouw voorkeuren. Zo is de eerder genoemde privacy mogelijk en kun je de lichtdoorlaatbaarheid aanpassen aan jouw wensen. Je daar goed bij laten informeren is verstandig, zo kun je de beste keuze maken.

Geen reacties // Reageer