HEMA’s ontwerpwedstrijd weer van start!

Studenten hbo/universiteit in de mode-, food- of productvormgeving kunnen zich vanaf 1 november weer inschrijven voor de HEMA ontwerpwedstrijd. Een supermooie mogelijkheid om jouw ontwerp op de markt te krijgen. Thema van dit jaar: het onderweg zijn…

 

Met onze reistijden naar werk en opleiding, onze weekendjes weg en vakanties naar exotische oorden zijn we steeds meer en vaker onderweg.  Zaak voor de studenten dus om een product te ontwerpen dat het reizen makkelijker en leuker maakt. Pas wel op: het product moet écht bij HEMA passen. Dat betekent dat het functioneel moet zijn maar ook bijzonder genoeg.

 

Inspiratie nodig? Vorig jaar stond in het teken van koken en tafelen en won Karlien Berghman met de Bak kom, een siliconen mengvorm en bakvorm in één:

Beeldcitaat: http://hemaontwerpwedstrijd.nl/winnaars/

 

Ben benieuwd wie dit jaar de gelukkige is!

 

 

 

Lees ook:Inschrijving Hema ontwerpwedstrijd 2010 gestart
Lees ook:Pasen #1: Paas-Kaarsen van de HEMA
Lees ook:Tentoonstelling Hema Ontwerpwedstrijd OBA Amsterdam
Lees ook:Moodboard Monday: Winters HEMA
Lees ook:10x moederdagcadeaus voor in huis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>