DirectWonen gooit het roer om: vanaf nu huren voor 15 euro!

urlEen woning huren, duur? Direct Wonen heeft deze week haar businessmodel veranderd en stopt als verhuurmakelaar. Via directwonen.nl kun je vanaf nu rechtstreeks met een verhuurder in contact komen, zonder bemiddelingsvergoeding en zonder tussenkomst van een verhuurmakelaar.

Hoe werkt het nu?

Alle verhuurders kunnen vanaf nu zelf én gratis een woning adverteren op Direct Wonen. Iemand die zijn woning wil aanbieden hoeft dit dus niet te regelen via een makelaar, zoals op vergelijkbare huurplatformen. Dit geeft huurders meer duidelijkheid: zij zien bij elke woningadvertentie of deze via een makelaar wordt aangeboden en of er bemiddelingskosten worden gevraagd. De huurder beslist dus wat hij betaalt.

Ook nieuw: huurders kunnen net als verhuurders gratis een advertentie plaatsen. Daarin geven ze aan waar ze een woning zoeken en bijvoorbeeld voor welke huurprijs en oppervlakte. Verhuurders kunnen deze advertenties ook doorzoeken. Om te kunnen reageren op advertenties, moeten huurders en verhuurders een premium account aanmaken. Dit kost maar 15 euro per maand. Alleen de eerste reactie kost geld, dus als een huurder het eerste bericht stuurt naar een verhuurder, heeft de verhuurder geen premium account nodig om te kunnen antwoorden.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>