Etsy

Beeldcitaat: www.etsy.com

Een oud-collega van mij attendeerde mij laatst op een leuke website: Etsy, een soort marktplaats maar dan anders. De nadruk ligt hier veel meer op creativiteit, handgemaakte items en vintage producten. Hier een paar van mijn Etsy-favorieten…

 

 

 

Beeldcitaat: http://img0.etsystatic.com/003/0/ 5615060 /il_570xN.381567160_av48.jpg

Dit prachtige receptendoosje is in vele uitvoeringen verkrijgbaar en geen enkele is 100% identiek, want ze worden handgemaakt. Zo krijgen je lekkerste recepten wel een hele bijzondere plek. Door via Etsy op de aanbieder van het product te klikken, kan je zien welke producten de aanbieder nog meer verkoopt. Het bedrijfje dat achter dit product zit heeft de komische naam “I Have Been Framed” en verkoopt nog veel meer prachtige receptendoosjes én tabbladen om je recepten perfect te kunnen ordenen.

Beeldcitaat: http://img0.etsystatic.com/023/0/6597283/ il_570xN.535155332_t5sf.jpg

Dit Tre bijzettafeltje van Petrified Design bestaat enkel uit driehoeken. De warme kleur hout zorgt ervoor dat het strakke design niet kil wordt. Maar ook dit product is handgemaakt en kan dus op bestelling in verschillende materialen gemaakt worden. Ook de Petrified Design tafelstandaarden voor je tablet zijn zeker de moeite waard om te bekijken.

Beeldcitaat: http://img0.etsystatic.com/017/0/6909685/ il_570xN.494763696_d8s2.jpg

De kussens van RDelean zijn niet alleen supermooi maar kunnen ook gepersonaliseerd worden met een naamkaartje of gedichtje. Hét perfecte housewarmingcadeau!

 

Bron: www.etsy.com

 

Lees ook:Inspiratie Pasen #43
Lees ook:Monday Moodboard Day: Etsy’s Rattan Rules!
Lees ook:Inspiratie Pasen #8
Lees ook:Etsy’s Marvelous Marble
Lees ook:Inspiratie Pasen #7

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>