Snoerloos strijken, aanwinst in je huishouden!

Niets  is vervelender dan een gekreukt hemd, shirt of ander kledingstuk dat door het snoer van het stroomstrijkijzer wordt veroorzaakt. Maar die ergernis behoort vanaf heden tot het verleden, want Tefal introduceert met de Freemove een innovatief, krachtig maar bovenal snoerloos stoomstrijkijzer.

De Freemove is ontwikkeld op basis van gangbare strijkroutines. Een gemiddelde strijksessie duurt ongeveer acht seconden waarna een rustsessie van vier seconden volgt. Deze tijd wordt veelal gebruikt om het strijkgoed recht te leggen of te verwisselen. In deze periode kun je de Freemove in de basis terugplaatsen: niet meer dan een automatische handeling omdat het toestel tijdens het ‘reguliere’ strijkproces ook op de achterzijde of in de houder wordt geplaatst. Binnen deze vier seconden wordt de Freemove volledig opgeladen en is weer gereed voor de volgende strijksessie. Met de Freemove ervaar je strijken zoals je strijken nog nooit eerder hebt ervaren: optimale vrijheid met de Freemove!

Krachtig, kreukvrij en verticaal strijken
De snoerloze Freemove is even efficiënt als een stoomstrijkijzer met snoer.  De Freemove levert continu variabele stoom van 35 gram per minuut door middel van de praktische stoomknop en bezit een krachtige 2400 Watt stoomstoot van 150 gram per minuut. Het Auto Steam control systeem regelt vervolgens de juiste hoeveelheid stoom op de juiste stof. Voor het hangend strijken van kleding en gordijnen heeft de Freemove de praktische mogelijkheid  om verticaal te stomen. Verticaal stomen is nog eenvoudiger geworden dankzij de snoerloze Freemove: nooit meer beperkingen door een snoer dat in de weg hangt. Bovendien zijn alle modellen voorzien van een dubbel anti-dripsysteem: lekkende waterdruppels krijgen hierdoor geen kans meer, zelfs niet als de stoomknop continu in gebruik is.

Prijs en verkrijgbaarheid
De Freemove van Tefal is vanaf heden verkrijgbaar bij onder meer Blokker, Media Markt, Saturn, BCC, Scheer&Foppen, Harense Smid. De geadviseerde verkoopprijs bedraagt € 99,95. Hierbij geldt bovendien de 90 dagen op proef-actie. De Freemove van Tefal mag hierdoor de eerste 90 dagen geprobeerd worden en indien deze niet bevalt, nog worden teruggestuurd.

Tefal
Tefal is een merk van Groupe SEB, een vooraanstaande producent en wereldmarktleider van klein huishoudelijke apparaten, vertegenwoordigd in meer dan 120 landen. Het doel van Tefal is vindingrijke producten aanbieden, welke dagelijkse bezigheden zoals koken en strijken vergemakkelijken. Tefal probeert zoveel mogelijk rekening te houden met de behoeften van de consument en speelt hierop in door met innovatieve oplossingen te komen. De geschiedenis van Tefal kenmerkt zich door innovaties van wereldklasse. Meer informatie over Tefal is te vinden op: www.tefal.nl.

Lees ook:Ben ik een strijkmachine-man?
Lees ook:Tom Raffield wringt zich in onmogelijke bochten op M&O 2015
Lees ook:Museumboerderij Oost-Leeuwenstein heropend met prachtig interieur!
Lees ook:Mis het niet: Inside Design: 21 t/m 23 september 2012
Lees ook:Woontrends van deze zomer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>