Woonwens: een zolder

We wonen in een heerlijk huis, laat ik dat vooropstellen. Een woonkamer met grote ramen en veel lichtinval. Een open keuken en boven drie ruime slaapkamers. Wat heb ik dan te wensen? En waarom? We hébben een zolder, dat klopt. Maar die zolder voldoet niet aan mijn wens: een eigen werkruimte en atelier…

Onze huidige zolder is een bergzolder. Bereikbaar via een vlizo-trap, met een voorzolder waar de cv-ketel staat, dan een stenen muur met een klein kruipgat en daarachter bergruimte. De zolder is niet geïsoleerd en heeft slechts een dakraampje van 40 bij 40 cm. Niet wat je noemt een ideaal kantoor.

Want ja, daar zou ik een zolder graag voor gebruiken. Ik wil een eigen kantoor/werk-ruimte in huis. Liefst met een computer-deel en een creatief (atelier) gedeelte. Waar ik mijn spulletjes kan laten liggen, tot ik de volgende keer weer verder ga waar ik gebleven was. Dat is met ons huidige, gedeelde kantoor, die ook nog eens voor het drogen van de was gebruikt wordt, niet mogelijk.

Ooit komt die eigen zolder er van. Is het niet over een jaar of tien, dan toch zeker als we de staatsloterij winnen

Lees ook:Van dakraam naar balkon in 1 seconde?
Lees ook:atelier91: nieuwe verlichtingstrend met karakter
Lees ook:Flavourites Live Favourites: Northbound
Lees ook:Het online raam van de makelaar: Funda
Lees ook:Woondecoratiewinkels zijn allemaal hetzelfde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>