Deze verlichting mag niet missen in je interieur

Verlichting is veranderd. Standaardverlichting is lang niet meer genoeg voor de sfeer en het interieur van een huis. Led verlichting is na twintig jaar eindelijk met een opmars bezig. Technologiebedrijven zien led lampen als de toekomst en bedrijven en woonwarenhuizen zetten hier dan ook zwaar op in. de toenemende populariteit, zorgt voor toenemende mogelijkheden in de led verlichting.

Verlichting brengt je huis zoveel meer dan alleen licht in duisternis. Goed licht kan een huis zoveel meer sfeer geven en zelfs ook je stemming beïnvloeden. Een van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verlichting, zijn de Hue-lampen van Philips. Deze speciale lampen zijn via het internet bestuurbaar en kunnen elke mogelijke kleur aannemen. Met Hue-lampen krijg je volledige controle over al het licht in je huis, de sfeer en jouw gevoel. De lampen bestuur je via een applicatie, die door iOS en Android worden ondersteund. Vanuit je designbank kun je zo de hele verlichting in je huis aanpassen aan jouw stemming. Naast de oneindige kleuren die de Hue-lampen aan kunnen nemen, kan de verlichting ook foto’s projecteren op de muur. Je favoriete familiefoto wordt dan, natuurlijk niet haarscherp maar alleen de overduidelijke kleuren, prachtig op je muur geprojecteerd. Accessoires zijn allang niet meer de enige mogelijkheid om je huis een bepaalde uitstraling te geven. Sinds de jaren 90 is er qua stijl en interieur gigantisch veel veranderd, maar niet op het gebied van verlichting. Nu eindelijk wel.

Benieuwd hoe het interieur van Nederlandse huizen in de jaren 90 tot nu is veranderd? Bekijk dan deze time-lapse video, zeker de moeite waard, en héél erg herkenbaar.

Geen reacties // Reageer