Archief: maart 2012

Grasshopper voor kinderen!

Een familie-uitbreiding was onvermijdelijk. Mr. Grasshopper heeft een kleintje gekregen! Even duurzaam, sterk, zacht, weerbestendig, recyclebaar, licht in gewicht en heel stabiel, in elk interieur toepasbaar èn ook heel leuk, maar dan nèt een beetje kleiner. Voor de kinderen, zodat zij ook een eigen Mr.Grasshopper© hebben.
Lente, junior ….. het wordt een mooie zomer!

Kijk voor meer informatie op www.mrgrasshopper.com

Expressief en Energiek

Bij het Perscentrum Wonen hebben ze de zomer al in hun bol! Wat een heerlijk zonnige woonfoto is dit. Onderdeel van het artikel over de woonmodetrend Color Splash. Oftewel: Expressief & energiek wonen! Energie krijg je er wel van, van die fleurige foto’s. Doe ook inspiratie op!

Bron: Perscentrum Wonen

Voeg toe aan je lees-lijst!

Ben je gek op wonen en woonnieuws? Dan volg je natuurlijk niet alleen dit blog, maar álle blogs over wonen & interieur. Sinds kort kun je een nieuwe blog aan je lees-lijstje toevoegen: Wonenblog.com. De redactie zit in het woonvak en schrijft op de blog over alle mooie dingen waar ze mee in aanraking komen op gebied van wonen en interieur. Zo kun je hier bijvoorbeeld lezen over de laatste interieurtrends, bezoeken aan (inter)nationale woonbeurzen, nieuwe design merken, inspirerende mensen, goede interieurboeken, handige apps en jonge ontwerpers. Daarnaast geeft wonenblog je in de interieurbasics uitleg over hoe je je eigen interieur kunt inrichten, een moodboard kunt maken of hoe je kleuren in je interieur kunt toepassen. Naast blogs over wonen en interieur kan je artikelen lezen over o.a. fotografie, mode, lifestyle en kunst.

Wonenblog wil graag een open platform creëren waar mensen met dezelfde passie en interesse elkaar kunnen ontmoeten. Ze willen graag weten wat er allemaal leeft in de woonbranche en zijn erg benieuwd naar jullie mening. Of je nu consument, ontwerper, architect, agent of retailer op het gebied van wonen en interieur bent, het maakt niet uit. Wonenblog staat open voor de inbreng van iedereen die denkt een waardevolle toevoeging voor de blog te hebben en werkt samen met verschillende gastbloggers uit het vak die over wonen en interieur schrijven.

Wil je dus op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gebied van wonen, design, interieur & lifstyle? Neem dan eens een kijkje op www.wonenblog.com!

Wooncadeautjes door de brievenbus

Brievenbuscadeautjes: leuk om te geven en te krijgen! Bij IPPYSwoondeco.nl kun je brievenbuscadeautjes bestellen. Deze worden zelfs gratis bezorgd in heel Nederland! IPPY kan het cadeau voor je inpakken en voorzien van een persoonlijke boodschap. En er zitten leuke spulletjes bij, kijk maar:

Hanger Lovebirds (ook in wit verkrijgbaar!)

 

Candlebags - lekker fleurig

Blikje pleisters 'Sterke man'

Kijk voor nog meer brievenbuscadeautjes op de website van IPPYSwoondeco.nl. Je vind daar trouwens nog veel meer mooie woonspulletjes, dus zeker een kijkje waard.

Keukenhaakje met betekenis

Mijn ouders hebben  hun keuken verbouwd. Van een 20-jaar-oude versie naar een hippe 2012 variant. Ook het haakje voor de keukendoeken werd vervangen. En raad eens wat voor mooi exemplaar ze vonden? Juist! Deze van het merk Rivièra Maison. De afkorting R.M. staat natuurlijk voor de merknaam. Maar… in het huis van mijn ouders staat het ergens anders voor. Mijn ouders heten namelijk Rudi en Marga. En hoe leuk is het dan dat je zoiets persoonlijks kunt ophangen voor een praktisch goed als keukendoeken. Ze zijn er heel erg blij mee en het staat ook super bij de witte kastjes, muren en grijze stenen vloer.

Hebben jij en je partner / huisgenoot ook een naam die begint met R. of M. ? Laat je dan inspireren! Dit haakje is te koop bij Rivièra Maison.